top of page

Vilkår for brug af Danskekollegier.dk

Det anbefales, at du læser vilkår og betingelser igennem inden brug af hjemmesiden, da du ved brug af Danskekollegier.dk accepterer betingelserne. Er du uenig i betingelserne, skal du ikke benytte hjemmesiden. 

Betingelserne kan ændres over tid, og det er dit ansvar at holde dig orienteret om eventuelle ændringer. 

 

 

Ophavsret:

Alt indhold på hjemmesiden herunder billeder, logoer, tekst, layout og grafik tilhører Danskekollegier.dk og er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres. Der kan forekomme tekst og billeder som Danskekollegier.dk har fået accept til at ligge op på hjemmesiden, men som tilhører anden part. 

Dog er det tilladt at lave udprint til eget brug (privat forbrug), så længe det ikke er til erhvervsøjemed. Det betyder, at du må lave udprint til dig selv herunder selve hustanden fx ægtefælde og/eller børn jf. Ophavsretsloven §12.

Uden samtykke fra Danskekollegier.dk er det ikke tilladt at kopiere, sende, overføre eller distribuere hjemmesidens indhold, herunder billeder, tekst, layout og grafik.

Det er tilladt at linke til Danskekollegier.dk til gavn for blogning og debattering. 

Danskekollegier.dk er ikke ansvarlig for indhold på andre hjemmesider, der linkes til fra Danskekollegier.dk, det gælder også annoncer. 

 

 

Ansvarsfraskrivelse:

Danskekollegier garanterer ikke at indholdet på hjemmesiden er rigtig, herunder fejl og mangler. Det betyder bl.a. at priser på husleje, depositum osv. kan være urigtige. Danskekollegier er ikke ansvarlige for eventuelle skader, der opstår i forbindelse med brugen af Danskekollegier.dk, hvad enten det er direkte, indirekte, hændelige eller andre former for skader. Derfor er Danskekollegier.dk ikke erstatningsansvarlige over for skader i forbindelse med brug af eller adgang til hjemmesiden. 

KBH-kollegier påtager sig heller ikke ansvaret for virus, der måtte inficere dit computerudstyr eller andre aktiver ved brug af Danskekollegier.dk. Derfor er Danskekollegier heller ikke erstatningsansvarlige over for en virusinfektion ved brug af eller adgang til hjemmesiden. 

Danskekollegier.dk påtager sig ikke ansvaret for, at fremlejer ikke overholder de angivede informationer på Danskekollegier.dk. Danskekollegier.dk bidrager kun med gratis annoncering for fremlejere af kollegieværelser, og derfor har Danskekollegier.dk intet ansvar ift. selve fremlejningen.

bottom of page